Nikon AF-P Nikkor 70-300mm f/4.5-5.6 E ED VR Review

Introducere

AF-P Nikkor 70-300mm f/4.5-5.6 E ED VR obiectiv a fost anunțat în August 2017, și are ca obiectiv principal-camera full-frame de utilizatori. Unele DX (APS-C) format utilizatorii pot, de asemenea, folosi, dar oferă o distanta focala echivalenta de 105-450mm. Ca un AF-P lens, acesta dispune de Nikon dop tehnologia motorului, care este proiectat pentru a bloca pe subiecte rapid și precis. Este important să rețineți că AF-P lentile nu sunt compatibile cu unele mai vechi aparat de fotografiat Nikon organisme – asigurați-vă că verificați ta este inainte de a cumpara. Alte îmbunătățiri precedent 70-300mm obiectiv include o îmbunătățire la distanța minimă de focalizare, care este acum 1,2 metri de-a lungul obiectiv intervalul focal. Există, de asemenea, Avansat de Reducere a Vibrațiilor, care vă permite să fotografiați la viteze de până la 4,5 trepte mai lent decât în caz contrar. În plus, nu e un SPORT în modul VR, care este proiectat pentru a oferi o mai stabilă în vizor de imagine, care poate fi util atunci când fotografiați subiecți în mișcare rapidă, cum ar fi sport sau de acțiune. Obiectivul este rezistent la intemperii, fiind protejate de praf și umiditate. Dacă utilizați-l cu o rezistent la intemperii aparat de fotografiat, cum ar fi D850, ai o completă vreme-pachet sigilat. Construite din 18 elemente in 14 grupuri, există 1 Element de Sticlă ED. La momentul de scris, FA-P Nikkor 70-300mm f/4.5-5.6 E ED VR vinde pentru aproximativ £750 / 750 dolari. Se compară cu AF-P Nikkor 70-300mm f/4.5-6.3 G lens, care este mai ieftin și orientate mai mult spre în format DX de utilizatori.

Ușurința de Utilizare

Spre deosebire de cele mai mici 70-300mm AF-P lentile în prezent Nikon, AF-P Nikkor 70-300mm f/4.5-5.6 E ED VR oferă o serie de switch-uri pe o parte. Puteți comuta între diferite moduri de focalizare (focalizare automată cu suprascriere manuală, focalizare manuală cu autofocus suprascrie și focalizare manuală), și puteți schimba, de asemenea, de reducere a vibrațiilor sau a dezactiva sau a activa Sport VR. Poate doriți să opriți de reducere a vibrațiilor, dacă sunteți folosind camera foto pe un trepied.

AF-P Nikkor 70-300mm f/4.5-5.6 E ED VR folosește de două inel de design. Cel mai mare inel de la fața controlează lungimea focală a obiectivului. Acesta dispune de un crestata de acoperire pentru a vă ajuta să obține o aderență bună pe când răsucire. Diferite lungimi focale între 70 și 300 mm sunt marcate de-a lungul partea de jos a inelului, ajutându-vă să vedeți rapid ce distanta focala ai obiectivului stabilit la.

Atunci când obiectivul este extins, este destul de mult dubla dimensiunea. Ea se retrage în sine relativ frumos – este, probabil, o alternativă bună la ceva mult mai mare de 70-200mm f/2.8 obiectiv, dacă ai nevoie de ceva mai mici și mai ușoare pentru care pleacă.

O mult mai subțire inel se găsește la baza lentilei. Prea este în două ape, și îl puteți folosi pentru a controla focalizarea manuală. E un inel neted, dar nu e suficient de rezistenta pentru a face ajustări fine destul de bine. Nu e greu, se oprește la fiecare capăt al inelului totuși, care este mai puțin util pentru a stabili rapid dacă ai ajuns focus infinit.