Canon EOS 200D Review

Introducere

Canon EOS 200D (numit Digital Rebel SL2 în America de Nord) este lumea mai usor aparat foto DSLR cu cel mai rapid sistem AF. 24 megapixeli 200D / SL2 oferă Dual Pixel CMOS AF pentru cel mai rapid din lume Live View concentrându-se, un unghi variabil, ecran cu touchscreen capacități, 63-zone senzor de măsurare, 9 auto-puncte de focalizare, ISO gama de cu 100-25,600 (expandabil pana la 51,200), un ghid, o interfață de utilizator, 7 procesor DIGIC și 5 fps fotografiere continuă, și Bluetooth, NFC și Wi-Fi. La 200D e modul video oferă 1080p înregistrare Full HD la 60/50/30/25/24fps cu control manual complet asupra expunerii și de a câștiga.

Canon EOS 200D este disponibil în trei culori – clasic Canon Negru, Alb, Argint Si Bronz, si are o RRP de lire 579.99 / €719.99 numai corpul. EOS 200D, de asemenea, poate fi achiziționat cu un EF 18-55mm kit cu o RRP de lire 679.99 / €839.99. În statele UNITE ale americii, Canon EOS Rebel SL2 are un preț de vânzare cu amănuntul de $549.99 pentru organism numai și $699.99 cu Canon EF-S 18-55m f/4-5.6 is STM obiectiv.

Ușurința de Utilizare

Noul EOS 200D / Digital Rebel SL2 este puțin mai mare și mai greu decât EOS 100D / Digital Rebel SL1 modelul pe care îl înlocuiește, de măsurare 122.4 x 92.6 x 69.8 mm și o greutate de 453g, dar este în continuare cel mai mic si mai usor aparat foto DSLR cu un unghi variabil ecran. În ciuda petite dimensiunea, structura de control va fi imediat familiar pentru oricine care a folosit un mid-range DSLR Canon înainte.

EOS 200D are un mult mai mare, mai pronunțată prindere decât predecesorul său, ceva care ne-a criticat 100D. Acum puteți potrivi confortabil trei degete de mărime normală în jurul valorii de prindere, cu un pic de degetul sprijinirea bază ale camerei, care vă oferă suficient sprijin pentru a utiliza camera foto cu unele dintre cele mai mari și mai grele EF lentile.

În termeni de a construi de calitate, Canon EOS 200D / SL2 cu siguranță se simte destul de solid pentru un consum de calitate DSLR, deși așa cum te-ai poate aștepta nu în aceeași ligă ca semi-profesionale modele. Ca tot de la Canon APS-C digital SLR aparat de fotografiat, EOS 200D / SL2 este compatibil cu producătorul întreaga linie de lentile, inclusiv EF și EF-S de sticla. Când se schimbă lentile, lentile EF trebuie să fie aliniat cu punctul rosu de pe munte obiectiv, întrucât EF-S trebuie să fie aliniat cu pătrat alb. http://www.b356.ro

Am testat EOS 200D cu noul EF-S 18-55mm f/4-5.6 is STM lentilă, care oferă o destul de versatil intervalul focal și crucial include stabilizare a imaginii. Acest lucru este important pentru Canon, în calitate de concurenți, cum ar fi Sony, Olympus si Pentax toate oferă stabilizare a imaginii în comparabile camere. Diferența între Canon (si Nikon) și ceilalți este că Sony, Olympus si Pentax au optat pentru stabilizare prin corpul camerei, mai degrabă decât de lentile, care, prin urmare, funcționează cu întreaga lor gamă de lentile. Canon de sistem este, evident, limitată de ce lentile ai alege, dar aceasta nu oferă avantaj ușoară de a arăta efectul de stabilizare prin vizor. Canon si Nikon, de asemenea, susțin că un obiectiv pe baza de anti-shake sistem este în mod inerent mai bine.

De 1,040,000 puncte de rezoluție din spate panoul LCD este identic în rezoluție 100D display. Ecranul are un raport de aspect de 3:2, adică identică cu cea a senzorului – deci fotografiile umple ecranul complet, fără dungi negre de-a lungul partea de sus și de jos. Ecranul LCD este acum montat pe o articulație balama, care înseamnă că puteți scoate în față atacanți, precum și înclinarea în jos și în sus. Acest mod de articulare este util dacă doriți pentru a trage dintr-un unghi ciudat, dar va trebui pentru a comuta la folosind Live View, în scopul de a profita de ea. Ecran, de asemenea, falduri în corpul de aparat de fotografiat, care este mare pentru păstrarea protejată de zgârieturi și așa mai departe atunci când nu este în uz.

Fata de Canon EOS 200D

EOS 200D / SL2 din nou dispune de un touch-screen. Acesta suportă o varietate de gesturi multi-touch, cum ar fi ciupit și trecând, pentru alegerea moduri de fotografiere, de a schimba setările, de urmărire fețe, selectarea auto-puncte de focalizare, focalizare și fotografiere în modul Live View. În redare puteți glisați pentru a trece de la imagine la imagine și pinch pentru zoom in și out, la fel ca pe un iPad sau alt dispozitiv comprimat. Capacitatea de a se concentra și de a lua împușcat cu o singură apăsare a degetului pe ecran face rapid și ușor pentru a captura momentul.

La 200D pot eticheta imaginile cu date GPS (latitudine, longitudine, altitudine și de timpul de filmare) folosind noua întotdeauna pe-o conexiune Bluetooth. Preferăm GPS construit în aparat de fotografiat, mai degrabă decât a fi nevoie să-l sincronizați cu un dispozitiv suplimentar, deși are, în consecință, suferă de problema de ușor afectează de viață a bateriei. EOS 200D a adăugat, de asemenea, built-in NFC, care vă permite să transferați rapid imagini de la un dispozitiv inteligent compatibil pur și simplu prin atingerea lor împreună.

Una dintre schimbările Canon a făcut la 200D, în comparație cu predecesorul său, 100D, este noua interfață grafică de utilizator. Ea are acum o mai „prietenos” de design, care este probabil să apeleze la cei care sunt noi pentru DSLR. Se afișează sfaturi utile și sugestii cu privire la modul în care fiecare dintre setările pe care le folosiți va afecta imaginea terminat. De exemplu, dacă modificați diafragma, se va sfătui tragere la deschideri largi este util pentru estomparea fundalului. Puteți alege să dezactivați GUI nou, dacă doriți.

EOS 200D de top-montat modul de fotografiere cadran are o multitudine de litere și icoane. Așa-numita Zonă de Creatie caracteristici Auto Programat (P), Prioritate de expunere (Tv), Prioritate de Diafragma (Av) și Manual (M) moduri. Complet automată a Scenei modul Auto Inteligent analizează scena în fața ta și în mod automat a alege cele mai bune setări, la fel ca sistemele utilizate de mulți digitale compacte.

Fata de Canon EOS 200D

EOS 200D are, de asemenea, o Creatie modul Auto, care este destinată începătorilor, care au crescut folosind Scene Intelligent Auto mode, permițându-vă pentru a schimba câteva setări cheie folosind ecranul LCD printr-un simplu sistem slider pentru modificarea si diafragma compensarea expunerii, sau de Fundal și Expunere ca camera se referă la ele. Creative Auto a fost extins odată cu introducerea de Bază +. În esență, o mai extremă versiune a bine-stabilit Stiluri de Imagine, aceasta oferă nouă opțiuni, inclusiv Standard, Vivid, Moale, Cald, Intens, Tare, mai Luminos, mai Întunecat și alb-negru, toate din care pot fi interactiv, optimizat pentru a se potrivi gustul tau.

Reflectând sale de consum mai prietenos cu natura, 200D, de asemenea, oferă zece filtre creative, care sunt disponibile numai atunci când fotografiați în modul Live View și pentru Jpeg, nu fișiere RAW. Acestea includ Soft Focus, care întruchipează o imagine și netezește orice reflexii strălucitoare, cu aspect Granulat Alb și Negru creează look atemporal, aparat de Fotografiat de Jucărie adaugă vignetarea și schimbare de culoare, și Efectul de Miniatură face o scenă apar ca un model la scară mică, simularea uite la un tilt-shift obiectiv.

Alte două importante moduri de fotografiere sunt HDR Backlight, care are trei fotografii la expuneri diferite și le combină într-una cu o mai mare umbră și evidențiați detaliu, și de Mână-a avut loc scena de Noapte modul, care din nou are mai multe imagini la viteze mari ale obturatorului și amestecă-le împreună pentru un obiect ascuțit rezultat. Există, de asemenea, o serie de moduri scenă, inclusiv Flash Off, Portret, Fotografie de Grup, Peisaj, Sport, Copii, Alimente, lumina Lumânărilor, Noapte, Portret și, destul de ciudat pentru un interschimbabile-lentilă aparat de fotografiat, un modul close-up la fel de bine. Majoritatea acestor moduri scenă a permite utilizatorilor care nu doresc să se joace cu viteze de obturator, f-oprește, balansul de alb sau ISO setările pentru a permite camerei foto să știți ce tip de fotografie sunt pe cale de a lua, care ajută EOS 200D / SL2 pentru a optimiza setările pentru acest subiect special. Caracteristica Ghid în EOS 200D meniul sistem util oferă o scurtă descriere a fiecărui cadru și efectul său.

În Zona de Creație (PASM), fotograful devine pentru a seta o mulțime de filmare variabile, inclusiv balansul de alb, sensibilitatea, modul AF, compensarea expunerii, modul de acționare și așa mai departe. Cele mai multe dintre aceste funcții au propriile butoane dedicate – ISO de pe panoul de sus, restul pe spate, în timp ce altele pot fi stabilite interactiv, pe ecranul de stare accesibile prin intermediul Q (quick control). Exemple pentru acestea din urmă includ fișier cu setări de calitate, modul de măsurare, bliț compensarea expunerii și de Iluminat Auto Optimiser.

Disponibile setări ale balansului de alb Automat, Zi, Umbră, Înnorat, Tungsten, Fluorescent și Personalizat; nu există nici o modalitate de a introduce o valoare Kelvin manual. Puteți ajusta fin oricare dintre presetări folosind balansul de Alb caracteristica de Corecție. ISO viteza poate fi schimbat prin apăsarea ISO butonul și rotiți rotița de control în fața lui. Nu trebuie să țineți apăsat butonul în timp ce rotirea volanului. La viteza ISO poate fi setată la ISO 100 la ISO 25600 în full-trepte de oprire. Dacă te întorci ISO Expansiune în Funcții Personalizate meniu, puteți apela chiar si la ISO 51200; o amplificat de setare. Auto ISO este, de asemenea, disponibile. Ales viteza ISO este, de asemenea, afișat în vizor.

Din spate de la Canon EOS 200D

EOS 200D / SL2 oferă o gamă de trei auto moduri de focalizare (One Shot, AI Focus și AI Servo) și nu există un 9 puncte AF module, care rămâne neschimbată de la EOS 100D / SL1. Doar centrul senzorului este un tip cruce, mai degrabă decât tot de pe ei. One Shot AF este echivalent cu AF-S, în timp ce AI Servo este același lucru ca și AF-C pe alți producători de modele. AI Focus este similar cu ceea ce un alt aparat de fotografiat factorii de decizie de apel AF-a, în care se comută automat de pe One Shot AF, AI Servo daca o mai pot începe să se miște. În ceea ce privește selecția punctelor AF, se poate face manual prin lovirea punctul AF butonul selector în primul rând, apoi utilizați controler cu patru căi pentru a selecta punctul AF. Ales/active punctul AF se aprinde în roșu în vizor. În uz, am găsit sistem AF să fie destul de rapid cu Canon EF-S 18-55m f/4-5.6 is STM kit de lentile.

Există o serie de moduri de rulare disponibile pe Canon EOS 200D / SL2. Acestea includ Singură Lovitură, Fotografiere Continuă, Auto-timer și Controlat de la Distanță de Fotografiere. În modul de Fotografiere Continuă, camera poate face fotografii la o viteză de 5 cps de până la un număr nelimitat de Mare Fine Jpeg sau 6 fișiere Raw.

La moduri de măsurare oferite de EOS 200D / SL2 includ Centru ponderat, Evaluative, Parțială și la fața Locului. Diferența între Parțială și de măsurare la fața Locului este că fostul foloseste de 9% din cadru zonă, întrucât acesta din urmă utilizează numai 4% (încă un pic prea mult pentru măsurare la fața locului, dar merge). Ambele aceste selectivă moduri de măsurare sunt midtone-based; nu există nici evidenția – sau umbra pe bază de măsurare la fața locului disponibile ca și cu niște rivali. În uz, am constatat că măsurare Evaluativă în modul prevăzut destul de bun expuneri cu o varietate de subiecte, datorită avansat 63-zone senzor de măsurare. Atunci când fotografiați contrastant scene, este în valoare folosind Evaluative modul în colaborare cu Auto de Iluminat Optimiser caracteristică, accesibil prin lovirea butonul Q și utilizarea interactivă panou de stare.

Butonul Live View este în termen de ușor ajunge de degetul mare drept. O linie de grilă de afișare și foarte util histogramă live poate fi activat pentru a ajuta cu compunerea și expunerea, și puteți mări de până la 10x mărire a imaginii afișate pe ecranul LCD. Focalizarea în Live View, prin intermediul unui apăsați la jumătate butonul de eliberare a declanșatorului în mod normal. În timpul Live View înregistrare, puteți utiliza, de asemenea, ecran sensibil la atingere pentru a schimba punctul AF, și să tragă de eliberare a declanșatorului, dacă doriți să. Această configurare poate fi deosebit de util pentru macro și încă de viață lăstari, în cazul în care utilizați camera pe un trepied și nu vreau să se uite prin vizor.

Live View încercările de a satisface atât pentru consumator, cât și mai tehnice tip de utilizator, cu patru tipuri de sistem de focalizare de pe oferta. Quick AF funcționează prin fizic flipping camera oglindă să se angajeze în auto-focus, senzor, care apoi imediat spații ecranul LCD și provoacă un fizic de sunet, înainte de imaginea este afișată după aproximativ 1/2 de-al doilea.

Înclinarea Ecranului LCD

Alte metode, Flexizone Singur, Flexizone-Multi și AF + de Urmărire cu Detectare a Feței, de a folosi o imagine de contrast sistem de auto-focus, la fel ca cea folosită de punct-și trage compacte, principalele avantaje fiind lipsa totală de zgomot în timpul funcționării, și nu LCD opace, și, în plus, o fază de detectare sistem ingenios angajate direct de pe camera senzor de imagine de avion. Toate eficiente pixeli pe EOS 200D e senzor CMOS sunt capabili de a efectua încă de imagistică și fază-AF cu detectare simultan (numit „Dual Pixel CMOS AF”), care face în trei moduri Live View, aproape la fel de rapid ca Quick AF mode, mai ales Flexizone modul Single, luând-o mai puțin de o secundă să se concentreze pe o clar definite subiectul în lumina strălucitoare. Puteți muta, de asemenea, punctul AF oriunde în jurul valorii de mijlocul 80% din cadru, iar 200D cu succes și rapid detectate fețele în cele mai multe situații.

EOS 200D este cea mai recentă DSLR Canon pentru a oferi AI Servo autofocussing în live view. Oferindu-vă o jumătate de presă la 200D e eliberare a declanșatorului, se va menține focalizarea înainte și în timpul o lovitură de concentrându-se ezitare la punctul de fotografiere, care este mare, dacă vă petrece o mulțime de timp fotografierea subiecților în mișcare prin live view.

Viteze de Autofocus rapid și precis atunci când se utilizează camera vizor optic în lumină bună, și, de asemenea, atunci când se utilizează modul Live View vă mulțumim pentru punerea în aplicare a Dual Pixel CMOS AF. Schimbarea la AI Servo modul vă permite să urmăriți un subiect în mișcare – 200D se descurcă destul de bine cu mișcare care nu este prea rapid și se mișcă într-un model previzibil. Tragere la 5 cps ar trebui să vă dea destul de aplicare pentru unele blând sport și acțiune, dar s-ar putea lupta pentru a captura super-acțiune de mare viteză. În lumina inferior, Canon EOS 200D încă fixează ținta cea mai din timp. Este foarte neobișnuit pentru o falsă confirmare de focus pentru a fi afișate. În lumină foarte scăzută, obiectivul poate vâna pentru un timp – în funcție de obiectivul pe care îl utilizați – dar e absolut cele mai întunecate de condiții care camera nu reușește să fixeze pe un subiect, la toate.

Live View și Dual Pixel CMOS AF sunt, de asemenea, folosit pentru Canon EOS 200D / SL2 e modul film. Dacă rândul său, noul comutator pornit / Oprit pe poziția a treia notată cu filmul pictograma aparat de fotografiat, aparat de fotografiat va intra pe Live View Filmul modul automat. EOS 200D are o gamă largă de rate de cadru, oferind o gamă de 24, 25, 30, 50 sau 60fps atunci când înregistrați clipuri video Full HD. Totuși, rețineți că sunt disponibile frame-rate sunt, de asemenea, depinde de ceea ce ați setat în meniul „sistem”: NTSC sau PAL.

Canon EOS 200D În mână

EOS 200D / SL2 poate regla continuu focalizarea în timpul filmării atunci când este utilizat cu Canon motor pas cu pas (STM) lentile, și puteți, de asemenea, iniția focalizarea automată în orice moment în timp ce înregistrați un clip. Cu toate acestea, să fie avertizat că microfonul poate ridica sunetul motorul de focalizare, iar subiectul ar putea merge chiar în afara de focalizare pentru câteva secunde. Setarea o deschidere mică și bazându-se pe adâncimea de câmp pentru focus este o idee mai bună. Desigur, ați putea dori să utilizeze DSLR capacitatea de a produce imagini cu o adâncime superficială a câmpului, dar în acest caz, ar putea fi o idee înțelept să cumpere o pereche de accesorii de la terțe părți, care face focalizarea manuală și să se concentreze trăgând ușor.

Spre deosebire de ESO 77/800D, EOS 200D built-in pop-up flash nu sunt dotate cu un built-in Integrat Speedlite Transmitter pentru controlul a până la două grupuri de off-camera Sosit fără a fi nevoie de un transmițător extern. Rețineți că, de asemenea, nu au mai avansat Sincronizare PC port pentru conectarea camerei la lumini exterioare, toate din care mai degrabă limitează 200D utilizarea în medii de studio. Acolo este așteptat de talpa pentru utilizarea cu un Canon externe flashguns.

Există, de asemenea, un built-in microfon pentru înregistrare stereo pe partea de sus a camerei, și se poate conecta un microfon extern echipat cu un mini mufă stereo pentru camera microfon extern ÎN terminal. Video Snapshot caracteristică vă permite clipuri scurte de 2, 4 sau 8 sec să fie unificate într-un singur fișier de film, pentru filmul care este scurt, ușor de a edita și de lungimi similare la clipuri utilizate în cele mai multe programe de TELEVIZIUNE. Clipurile sunt salvate într-un Instantaneu Video Album și puteți chiar să adăugați o coloană sonoră în aparatul foto.

EOS 200D ruleaza pe o mare LP-E17 bateriei atunci EOS 100D, care, în funcție de măsurătorile care sunt conforme cu standardele CIPA, oferă suficientă putere pentru 650 de imagini atunci când utilizați vizorul optic. Acumulatorul poate fi încărcat în furnizat LC-E17 încărcător. De asemenea, în cutie este o curea de gât, un CD cu software și manualul utilizatorului, care Canon din fericire oferă în formă tipărită în mai multe limbi.